Ψήφισμα Συλλόγου 27 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΧΙΟΥ «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» 27-10-2016.

Ψήφισμα:

Στα Λιβάδια και στο γραφείο του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου « Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ », συγκεντρώθηκε σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2016, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 6 μ. μ. σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του παραπάνω Συλλόγου, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο αυτού κ. Αμπελιώτη Λουκά, τους Αντιπροέδρους Ρέβη Αγγελική, Νεαμονίτου Δέσποινα και Πούλο Παντελή, την Ταμία Μαυρονικόλα Ελένη και τα μέλη  Κρύψη Τριανταφυλλιά,  Τζούμα Ευαγγελία, Μαμμούς Άννα, Χούλη Χρυσάνθη, Τουμπανάκη Ελευθερία, Ψαράκη Ελένη με μοναδικό θέμα συζήτησης την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο της Αικατερίνης Τσουρού.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου εμφανώς συγκινημένος ανακοίνωσε στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον πρόωρο θάνατο της αείμνηστης Αικατερίνης (Κάτιας) Τσουρού θυγατέρας του κ. Νικολάου Τσουρού και  της κ. Μαρίας Τσουρού, η οποία υπηρέτησε το Σύλλογο με αγάπη, εργατικότητα και υπερβάλλοντα ζήλο επί πολλά έτη με την ιδιότητα της Γενικής Γραμματέως.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δεσμούς της Κάτιας με το «ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΟΥΡΟ» και είπε ότι από μικρή μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου πλαισίωσε το πρώτο χορευτικό του τμήμα συμμετέχοντας σε πολλές εκδηλώσεις, καθώς και σε αποστολές εκτός Χίου βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην υλοποίηση του πολυσχιδούς πολιτιστικού έργου του Συλλόγου. Επίσης πτυχιούχος πλέον της πληροφορικής επιστήμης οργάνωσε εθελοντικά και αφιλοκερδώς το ηλεκτρονικό αρχείο του Συλλόγου. Διακρίθηκε για τη συνέπειά της, την αγάπη της για το Σύλλογο και τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς αλλά προπάντων για το ήθος της, το χιούμορ της και την πηγαία καλοσύνη της.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ», αφού άκουσε τον Πρόεδρο και μετά από συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Να παραστεί αντιπροσωπεία στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  2. Να διατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε οικογένεια των Λιβαδίων, η οποία έχει ανάγκη.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.
  4. Να επιδοθεί αντίγραφό του στην οικογένειά της.

Για το σκοπό αυτό έγινε το παραπάνω πρακτικό και υπογράφεται ως ακολούθως:

 

     Ο Πρόεδρος                                                                                            Τα Μέλη

 

            Τ.Σ.Υ.                                                                                                  Τ.Υ.

 

 

Ακριβές αντίγραφο

Λιβάδια αυθημερόν

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Λουκάς Αμπελιώτης

 

Visits: 15