Έκθεση πολιτιστικών εργαστηρίων κεντήματος, ζωγραφικής και κεραμικής πηλογλυπτικής

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα  7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου τα εγκαίνια της Έκθεσης Κεντήματος, Ζωγραφικής και Κεραμικής – Πηλογλυπτικής των πολιτιστικών εργαστηρίων του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου « Ο Γεώργιος Βούρος». Στα εργαστήρια αυτά δίδαξαν, αντίστοιχα, οι εκπαιδεύτριες Χριστίνα Μαυρονικόλα, Τώνια Λαδάκη και Αγγελική Μουζήθρα.

Στον πρόλογό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λουκάς Αμπελιώτης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους απευθύνοντας τις ευχαριστίες του σε όλους τους συντελεστές της συγκεκριμένης δράσης και αναφέρθηκε στη λειτουργία του Συλλόγου την επιμορφωτική περίοδο 2022 – 2023 και τόνισε πόσο παρήγορο είναι το γεγονός να πλαισιώνουν άνθρωποι όλων των ηλικιών τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Στρατηγός εν αποστρατεία κ. Χρήστος Δρίβας και ο Πρόεδρος του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου κ. Δημήτρης Μάντικας.

Παραβρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων του «Γεωργίου Βούρου», οι οποίοι έμειναν με άριστες εντυπώσεις από τα εκθέματα: κεντήματα, έργα ζωγραφικής και έργα κεραμικής – πηλογλυπτικής.


Views: 0